Asfalteringswerken fietspad Noorderlaan

Noorderlaan
- 29 Aug 2018

Vanaf woensdagnacht 29 augustus werkt de aannemer nog tot vrijdagochtend 31 augustus het fietspad af op de Noorderlaan. Op verschillende plaatsen zijn herstellingen uitgevoerd en wordt het asfalt vernieuwd voor een beter comfort van de fietsers.

Vorige week kondigden we reeds aan dat er wijzigingen aan het fietspad nodig waren, onder meer door plasvormingen en nutswerken die tijdelijk in klinkers hersteld waren. Nu de nodige aanpassingen in de ondergrond achter de rug zijn, starten de asfalteringswerken om het fietspad definitief af te werken.

Asfalteringswerken

In de nacht van woensdag 29 augustus op donderdag 30 augustus start de aannemer met asfalteringswerken aan het fietspad tussen de Korte Wielenstraat en het kruispunt met de Ekersesteenweg. Ook op het kruispunt met de Havanastraat worden de laatste zones afgewerkt.

Op donderdag 30 augustus wordt overdag gestart met de overige asfalteringswerken aan het fietspad langs de kant van de wijk Luchtbal. Die lopen ook 's nachts door zodat vrijdagochtend de fietspaden aan de beide kanten weer beschikbaar zijn.

Enkel in de zone tussen de Groenendaallaan en de Santiagostraat zijn de herstellingen nog niet kunnen gebeuren. Die worden nog begin september uitgevoerd.