Bereikbaarheid garages Italiëlei

Leien
- 17 Feb 2020

Woont u op de Italiëlei tussen de Violierstraat en de Rooseveltplaats? Schrijf u dan hier in en blijf op de hoogte van de bereikbaarheid van uw garage.

Planning

De komende weken gaan de nutswerken op de Italiëlei verder. Achtereenvolgens zullen Waterlink, Proximus en andere nutsbedrijven de nutsleidingen vernieuwen en de nodige huisaansluitingen uitvoeren. Indien er buitendienststellingen van bijvoorbeeld water of elektriciteit zijn dan brengen de nutsbedrijven u daarvan op de hoogte. Als alles volgens planning verloopt, dan zijn de nutswerken in maart afgerond.

Aansluitend start de aannemer met de rioleringswerken. Deze starten ter hoogte van de Italiëlei 203 - 205. Daar zal de nieuwe riolering aansluiten op de riolering die daar in een vorige fase werd aangelegd. Van daar uit werkt de aannemer dan verder richting zuiden.

In mei wordt er met de afwerking van het voetpad en de rijweg gestart zodat in juni de werken op het kwadrant en de Italiëlei helemaal afgerond zijn.

Schrijf u hier in

Wanneer de rioleringswerken zich voor uw deur bevinden, kan u gedurende een korte periode niet in uw garage. Deze periode wordt uiteraard tot een minimum beperkt. De aannemer zal steeds een affiche aan de garagepoort bevestigen met daarop de data dat u niet in uw garage kunt. U kan zich hier ook inschrijven om via mail op de hoogte te blijven.