Bezoek De Warmste Werf op zondag 16 december

Operaplein
- 27 Nov 2018

Op zondag 16 december organiseert Noorderlijn met De Warmste Werf betalende werfbezoeken voor het goede doel. Er zijn ook food trucks op het Operaplein waar iedereen een hapje en/of drankje kan nuttigen om het goede doel te steunen.

De Warmste Week

Voor De Warmste Week van Studio Brussel organiseren we dit jaar De Warmste Werf. Met de betalende werfrondleidingen krijg je alvast een exclusieve blik achter de schermen van de grootse werf in Antwerpen. Bekijk de ruwbouwwerken van de autotunnels, ondergrondse parking en het premetrostation Opera.

Naast de rondleidingen zijn er verschillende food trucks op het Operaplein waar iedereen een hapje kan eten of een drankje kan nuttigen voor het goede doel. 

Praktische informatie

  • Vooraf inschrijven voor de rondleiding is verplicht. Dat kan via deze link of via de knop onderaan dit bericht.
  • De toegangsprijs voor de werfrondleiding bedraagt 15 euro per persoon. De toegang voor de food markt op het Operaplein is gratis.
  • De rondleiding duurt ongeveer 60-90 minuten. Na de rondleiding kan u op het Operaplein nog een hapje of een drankje nuttigen voor het goede doel.
  • Gesloten schoeisel is noodzakelijk (geen hakken).
  • Omwille van veiligheidsredenen is de rondleiding niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers of buggy’s. Hou er ook rekening mee dat u verschillende trappen zult moeten lopen.

Goede doelen

Het geld zamelen we in voor twee goede doelen. De opbrengst van de werfrondleidingen schenken we integraal aan VZW Wapper. Van de food trucks op het Operaplein gaat een deel van de omzet naar DVC Sint-Jozef in de wijk Luchtbal.