Fasewissel Noorderlaan op 20 en 21 juni

Noorderlaan
- 16 Jun 2017

Volgende week dinsdag 20 en woensdag 21 juni gaat de volgende fase op de Noorderlaan in. Het autoverkeer richting Antwerpen rijdt dan op de tijdelijk aangelegde rijstroken in de middenberm. De werfzone verschuift naar de kant van de bedrijven.

De nieuwe fase gaat op dinsdag 20 juni in voor de zone tussen de Manchesterlaan en de Ekersesteenweg. Op woensdag 21 juni verschuift ook de werfzone tussen de Groenendaallaan en de Manchesterlaan. De aannemer start dan met de aanleg van de definitieve rijstroken richting Antwerpen alsook de parallelwegen voor de bedrijven en het gecombineerd voet- en fietspad.

Tijdens deze fase blijven de bedrijven steeds bereikbaar via speciale doorgangen doorheen de werfzone. Kijk dus goed naar de signalisatie om de juiste inrit te vinden.

Het einde van de werken op de Noorderlaan is voorzien in maart 2018.

Aanpassingen aan nieuwe voet- en fietspad

Aan het nieuwe voet- en fietspad op de Noorderlaan langs de kant van de Luchtbal moeten nog een aantal aanpassingen gebeuren. Over een zone van in totaal 700m moet de toplaag, onderlaag en fundering aangepast worden. Vermoedelijk zijn de verbeteringen tegen eind juni klaar en stellen we op dat moment het nieuwe voet- en fietspad op een comfortabele en veilige manier open. Tot die tijd blijft het oude voet- en fietspad langs de kant van de bedrijven bereikbaar.