Nachtelijke werken kruispunt Groenendaallaan - Noorderlaan

Noorderlaan
- 12 Jun 2018

Door werken aan de tramwissels op het kruispunt van de Groenendaallaan met de Noorderlaan, zijn bepaalde rijstroken op het kruispunt tijdelijk afgesloten. De werken duren in totaal 5 dagen en worden 's nachts uitgevoerd om de verkeershinder te beperken.

Planning

 • Van zondag 17 op maandag 18 juni werkt de aannemer vanaf 21 uur tot 5 uur 's morgens. Tijdens deze werken zijn er op de Groenendaallaan drie rijstroken afgesloten voor het verkeer dat van de Ring komt. Autoverkeer kan rechtdoor rijden of linksaf slaan. Verkeer dat rechtsaf wil slaan, wordt omgeleid via de Vosseschijnstraat. 
   
 • In de nacht van 18 op 19 juni starten de werken om 00:00 uur en duren tot 5 uur 's morgens. Tijdens deze nacht wordt de rechtsafstrook opnieuw afgesloten. Verkeer dat rechts wil afslaan, wordt omgeleid via de Vosseschijnstraat. 
   
 • Van 19 op 20 juni werkt de aannemer opnieuw van 21 uur tot 5 uur 's morgens. Eén linksafstrook is dan afgesloten. Het blijft mogelijk om links af te slaan.
   
 • In de nacht van 20 op 21 juni is de linksafstrook opnieuw afgesloten. De werken worden dan uitgevoerd tussen 00:00 en 5 uur 's morgens.
   
 • Tijdens de laatste nacht van 21 op 22 juni is voor het verkeer dat van de Noorderlaanbrug komt één rechtsafstrook afgesloten. Het blijft wel mogelijk om rechts af te slaan

De werken zijn weersafhankelijk en kunnen dus naargelang het weer enkele dagen verschuiven.